СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

IP Видеонаблюдение за бизнес сгради
Видеонаблюдение.png
Servers

ЗА НАС

"СИЕЛТ" ЕООД е специализирана в проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на системи за видеонаблюдение с повече от 13 години опит. Всички системи са с 2 годишен гаранционен срок и се монтират от сертифицирани екипи.  

ТЕРМАЛНИ КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Измерват телесната темпаратура на лица с точност до ± 0.5°С на разстояние от 1.5 метра до 9 метра, с възможност за задаване на температурен праг и звуково алармиране при превишаване. Детекция за наличие на маска и генериране на гласово съобщение при липса на такава.

Ръчна термална камера за измерване на те

Професионални Цифрови камери с ColorVu технология за Видеонаблюдение

Камерите осигуряват 24/7 цветна картина при пълна тъмнина, имат вграден микрофон, възможност за запис върху microSDXC карта, вградена бяла LED светлина, интелигентни функции и безплатен софтуер за дистанционно видеонаблюдение. 

Мегапикселови камери с AcuSense технология за Видеонаблюдение

Мегапикселовите камери притежават Deep Learning алгоритъм за класификация на обекти (хори, превозни средства или други), вградена алармена светлина, микрофон и високоговорител за двупосочно аудио, слот за microSDXC карта и интелигентни функции.  

Софтуер за видеонаблюдение.jpg

Софтуер за централизиран мониторинг на системи за видеонаблюдение - Hikvision IVMS 4200

Софтуера поддръжа до 256 устройства; наблюдение на до 64 камери в един екран; до 4 монитора; синхронизиран плейбек; експортиране на видеоинформация; централизирано получаване и визуализация на алармени сигнали от свързаните устройства; поддръжка на USB джойстик; електронна карта на обекта (E-map функция); дистанционна настройка на свързаните устройства Hikvision; до 50 потребителски акаунта; 3D позициониране и управление на менюто на PTZ камери Hikvision;

Система за видеонаблюдени с IP камери за разпознаване на автомобилни регистрационни номера

Системата автоматично разпознава 

автомобилни регистрационни номера, чрез вграден  Deep Learning алгоритъм; 

има памет за 10 000 номера в черен/бял списък; слот за micro SDXC карта (до 256GB) и вграден нагревател

Серия камери за видеонаблюдение е възмож

Твърди дискове оптимизирани за системи за видеонаблюдение

Дисковете са проектирани за видеонаблюдение, като технологията  SkyHawk AI позволява непрекъсната работа 24/7 ,  поддържа до 64 HD камери и 32 допълнителни видео потока, като същевременно се предлагат дискове с капацитет до 18 TB. Осигуряват нулева загуба на кадри с ImagePerfect AI и имат ниво на натоварване в корпоративен клас от 550 TB на година.

Професионални LCD видеостени и LED видеоекрани специализирани за системи за видеонаблюдение

LCD видео стена в различни видео режими.

Видеостените са специализирани за системи за видеонаблюдение, имат висок контраст, множество цифрови входове,  изключително тънка рамка и професионален софтуер за управление

LED екран за системи за видеонаблюдение.

Нови продукти

Акценти на месеца: Hikvision AcuSence технология

Нов модел камери за видеонаблюдение с ColorVu технология от Hikvision

Новини за видеонаблюдение

Нашите клиенти