Image by Kelvin Ang

"СИЕЛТ" ЕООД е специализирана в проектирането и изграждането на LED екрани с повече от 10 години опит. Ние можем да проектираме, доставим и монтираме LED екрани, съобразени с всички изисквания за размери, функционалност и устойчивост. Разработваме екрани и изцяло по поръчка на клиента - от софтуера за управление до последния пиксел, на конкурентни цени.

LED екран за видеонаблюдение.png

LED екрани и видеостени за видеонаблюдение и контролни центрове. Основно предимство - висока яркост и контраст. Проектират се и се инсталират изцяло по поръчка на клиента.

LED екран EXE клуб - 4.JPG

Специализирани LED екрани за нощни клубове и заведения. Създадени са от множество led панели, който образуват LED модули. Проектират се и се инсталират изцяло по поръчка на клиента.

Лед екран търговски център.png

LED екрани, видеостени, информационни киоск дисплей, мултимедийни екрани за рекламни и търговски цели. Екраните са снабдени с професионален софтуер, позволяващ възпроивеждане на видео и аудио по предварително зададен график.

Интерактивен LED екран - таблет.png

Интерактивен touch screen LED екран с разширени възможности за комуникация и работа с мултимедийно съдържание. Оптимизиран за видеоконференции и групови срещи с размери 65, 75 или 86 инча.